Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 15 oktober 2014

Eén kaart, twee uitdagingen

Hoi allemaal,

Ik zag bij Cards en Scrap de uitdaging om een condoleance of sterktekaartje te maken en bij de Liftchallenge zag ik een gaaf kaartje om te liften. Ik heb beide uitdagingen gecombineerd. Ik heb het kaartje van de Liftchallenge genomen als lay-out en daarop ben ik verder gaan freubelen, zo dat het een sterktekaartje is geworden. Twee vliegen in één klap dus.


8 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaarjte heb je gemaakt, mooi strak uitgewerkt. Toch mis ik stempelwerk, wat toch een groot deel van de uitdaging is.
  Fijn dat je weer met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi met het dessinpapier in stroken, dat kan ook prima. Maar snap wat Cornelie bedoelt. Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje Ankie ! Denk dat ik ook maar weer wat ga maken .
  groeten !neke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart, Ankie!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart heb je voor de uitdaging gemaakt .
  Leuk dat je meedoet met de uitdaging bij het Cards & Scrap Blog
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart. Leuk dat groen met rood.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen met design papier is natuurlijk ook een optie! Je kaart ziet er mooi uit. Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi hoor! !!
  Fijn dat je meedoet bij cards en scrap.
  Groetjes Geertje

  BeantwoordenVerwijderen