Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 10 oktober 2014

Just for you

Ook dit kaartje bestaat uit restjes. Door de verschillende papiertjes op een juiste wijze met elkaar te matchen en vervolgens in de kleur Strawberry Slush een vlinder en een tekst gemaakt, en voor het evenwicht van de kaart met de Petite Petals drie bloemetjes eveneens in Strawberry Slush. Wat pareltjes voor de finishing touch en een stiksellijntje om de hele lay-out "bij elkaar te brengen", en dan heb je ineens een supergaaf kaartje. Zo zie je maar: geen restjes weggooien, dat kan altijd nog als je er echt niets meer mee kunt.


3 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje hoor leuk gedaan. Bedankt voor je deelname aan DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Absolutely Fabulous in every way!! Hugs Pops x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. bedankt voor je leuke reactie op mijn blog :) ik ben weinig online, maar wel even weer es bij jou gekeken. leuke kaartjes !

    BeantwoordenVerwijderen