Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 1 oktober 2014

Deelname Liftchallenge

Hier ben ik al vroeg weer met een tweede kaartje voor vandaag. Dit keer mijn bijdrage voor de Liftchallenge.
Daar kun je dit kaartje liften:En hier is mijn uitwerking van het voorbeeld:


3 opmerkingen:

 1. Leuk! Mooie details zijn er te zien en een mooie tekst. Je vogeltje is ook erg toepasselijk, leuk erbij gezocht. Bedankt voor het meedoen aan de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie uitwerking, Ankie! Lief die engeltjes met het hart daar bovenin en mooi is ook je kleurencombinatie.Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je kaartje mooi.Leuk dat streepje langs de papierlijn.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen