Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 4 oktober 2014

Herfst is het thema voor de maand oktober

Herfst en/of halloween is het nieuwe thema bij Scrapmydream. Tot zaterdag 25 oktober kun je je bijdrage leveren en op maandag 27 oktober zal de uitslag bekend gemaakt worden.
Aangezien ik zelf helemaal niets heb met halloween, heb ik gekozen voor een herfstkaartje.De achtergrond is gemaakt met de zgn. scheerschuimtechniek die we geleerd hebben tijdens de workshop van september. Dat is mijn basis geweest voor dit kaartje. Vervolgens met een label framelit een frame gemaakt en daarop met de Bigz die Wonderfall een blaadje en een eikeltje gestanst. Dit op het kaartje geplakt met een strikje om deze embellishments bij elkaar te houden. De tekst is uuit de set Four You.

1 opmerking: