Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 9 oktober 2014

CASE-it - SU-per challenge

Deze week is de uitdaging CASE-it bij Su-per Challenge. Een kaartje gemaakt door Cynthia is je uitgangsbasis van de kaart die je moet maken.  Leuk, leuk, leuk.

Het CASE kaartje:


Mijn uitwerking:


Zoals je ziet: zelfde lay-out ongeveer, praktisch dezelfde kleuren, maar ander papier en een andere bloem en tekst. En ik heb al mijn randjes gesponst met Crumb Cake inkt. Alle materialen, behalve het touwtje zijn van SU.

7 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart heb je gemaakt Ankie.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart, Ankie. de Stippled blossoms is toch wel een van mijn favoriete bloemensets. Leuk dat je meedoet in SUper challenges. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, gave Case! Leuk dat je meedoet bij SU-per Challenges! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi die randjes. Bedankt voor het meedoen aan de challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk Ankie! Een andere kaart maar toch zeer herkenbaar! Leuk dat je weer meedoet bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuke kaart is het geworden Ankie! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen