Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 8 juni 2022

Hello

Inmiddels is de challenge van Het Super Team op Facebook voorbij, maar de opdracht was een kaart te maken waarbij je een masker gebruikte. Ik nam een SU doily en gebruikte dat op de achtergrond door er overheen te sponsen. Daarna met de set Hand Penned wat bloemen gestempeld, toen wat bijtjes uit de set Honey Bee gestempeld, ingekleurd en uitgestanst en over de kaart verdeeld.

En weet je wat nu zo leuk is: .... ik stond met deze kaart op een gedeelde 2de plaats. Hoe gaaf is dat!Geen opmerkingen:

Een reactie posten