Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 19 juni 2022

Vaderdag vandaag

Vandaag is het Vaderdag en dus maakte ik twee kaartjes. Eén voor mijn schoonvader (de eerste) en één voor mijn man (de onderste), die ook een geweldige vader is voor zijn kinderen. Mijn dochter had zelfs een stukje geschreven met een foto erbij voor in de Libelle die een oproep hadden gedaan om leuke herinneringen met je vader te delen. En zij was één van de gelukkigen die werd uitgekozen en waarvan haar stukje werd geplaatst. Hoe leuk is dat?


Dit tweede kaartje maakte ik met de techniek die we laatst bij de Liftchallenge moesten gebruiken (Angled inked) en dat vond mijn man zo geweldig gaaf, dat ik het een leuk idee vond om dit ook voor het kaartje voor hem te gebruiken. Geen opmerkingen:

Een reactie posten