Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 21 juni 2022

So glad it's your birthday

Mijn tweede kaart vandaag is een kaart voor de Liftchallenge. De opdracht van deze challenge is om een achtergrond te maken in diverse kleuren, met wat accenten in zwart. En dan een afdrukje / plaatje erop dat niet ingekleurd mag zijn. In het voorbeeld worden hiervoor bloemetjes gebruikt, maar dat hoefde niet persé. Een ander plaatje mocht ook. 
En Ankie zou Ankie niet zijn, als ze inderdaad iets anders neemt dan in het voorbeeld. Ik zat heerlijk te freubelen en werd gaandeweg zo blij van deze kaart. Ik had dit nog nooit gedaan, maar wat is dit een leuk idee. Dit ga ik zeker nog eens vaker doen.7 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je dit nog niet eerder geprobeerd hebt, mooi gedaan hoor! Dat schaap is ook gaaf ipv een bloem. En weer numero uno als deelnemer! Van jouw enthousiasme worden wij ook blij. Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word ook altijd blij van challenges, dus ook van die van jullie

   Verwijderen
 2. Wat een vrolijk blij schaap laat je zien! Ik voel bijna het plezier dat je had in het maken van deze kaart. Leuk dat je weer mee doet Ankie en je bent ook weer eens de eerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Ankie! Lekker vrolijk en mooi uitgewerkt kaartje. Tof dat je er weer bij bent en super leuk dat je zo enthousiast bent, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke invulling van de lift challenge
  Slim idee hoe je de kleuren splits in zon, lucht en gras
  En ook de groene rand maakt de kaart af
  Heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen