Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 5 juni 2022

Een boog in de wolken

Voor deze kaart gebruikte ik de mooie golf uit de set Waves of Inspiration, en deze combineerde ik met de gelijknamige stansenset. Daarmee maakte ik de wolken en het tekstlabel. De tekst zelf is van Inkerbell Stamps uit Dordrecht. De regenboog knipte ik uit een stuk designpapier.2 opmerkingen:

 1. Staat boven mijn leven . . .
  Bijzonder vandaag, onze dochter is jarig en is deze dag in Biddinghuizen, appt zojuist, had 40000 mensen op mijn feestje . . .
  Zelf zingt ze de solo van dit lied bij het koor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mooi en wat bijzonder. Nog gefeliciteerd.

   Verwijderen