Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 18 juni 2022

Een kaartje met veel groetjes

Deze kaart is mijn bijdrage voor de Less is More Challenge van vandaag. De opdracht is een enkellaags kaart, maar je mag ook maar één (1) plaatje gebruiken. Geen steentjes, of andere laagjes. 

Ik heb de set Hand Penned gepakt, omdat je daarmee ook de kleuren kunt stempelen zonder dat deze doordrukken naar de andere kant van je kaart. Dat doen ze nl. wel als je met Blends inkleurt. 
Ik gebruikte de kleuren Fresh Freesia, Orchid Oasis en Parakeet Party. De laatste twee kleuren zijn de allernieuwste Incolors van SU.
De tekst komt uit de Nederlandstalige set Speciale momenten.
3 opmerkingen:

  1. FABULOUS make and a well done on being first this time around too

    Kathyk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love your choice of colours for our one image, one layer challenge. Great CAS card. Thanks for joining us at Less is More.
    Neil

    BeantwoordenVerwijderen