Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 2 december 2017

Ik denk aan je

Dat is de titel van mijn kaartje voor de Less is More challenge. De opdracht is rood en groen en dat zijn natuurlijk echt traditionele kerstkleuren. Nu heb ik al genoeg kerstkaartjes, zeker omdat ik er nooit zoveel verstuur, dus ik heb me wel aan het kleurenschema gehouden maar een "gewoon" kaartje mee gemaakt. Ik hoop dat dit ook is toegestaan. Ik kon nl. niet uit de opdracht halen dat het ook echt een kerstkaart moest zijn, al zijn de voorbeelden dat wel allemaal.
Ik gebruikte als afdrukje een orchideeëntak uit de Happy Watercolor en kleurde die in met Copic Markers. De Nederlandstalige tekst komt uit de set Sentimenten van SU.8 opmerkingen:

 1. Delightful make, such a splendidly coloured and crisp image too

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moet goed zijn, want het is gewoon een kleurenchallenge...
  In ieder geval heel mooi en super CaS! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Perfectly CAS! Love the simplicity and elegance. Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely Ankie! So fresh and striking - does it say 'thinking of you'?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Ann I want to let yoy know that the sentiment thinking of you means indeed. Thanks for visiting my blog.

   Verwijderen
 5. What a beautiful flower card! I love the simple CAS design and your use of pattern in the card base. Great idea. Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love how the colours of your image are captured in your slim border. Sorry for the late visit and thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  BeantwoordenVerwijderen