Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 23 december 2017

Een bloemetje voor jou

Na alle kerstdrukte bij ons in de winkel mocht aan het eind van de ochtend naar huis. Uiteraard moet ik hier ook nog het nodige doen, maar om mijn voeten even rust te geven ben ik even gaan zitten voor het Less is More Challenge kaartje.  Deze keer duurt de challenge twee weken en is er een schets gegeven waar je je aan moet houden.
Ik heb gekozen voor een Crumbcake basiskaart met daarop whisper white cardstock. Dit heb ik bestempeld met de Birthday Blooms set in de inktkleur Crumbcake. Met behulp van de blender pens heb ik de bloemen heel zacht ingekleurd met Pink Pirouette en Pistachio Pudding.
De tekst stempelde ik met Versamark op een reepje zwart cardstock en emboste deze met witte embossingpoeder.


En hieronder nog even de te gebruiken schets

5 opmerkingen:

 1. mooi hoor, heel fijntjes en elegant, super kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie kaart! Slim om de voeten te laten rusten en dan ondertussen zo’n leuke kaart te maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super elegant card for the LIM sketch

  Merry Christmas

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Loving the subtle colouring of these gorgeous florals. What a beautiful card.
  Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  BeantwoordenVerwijderen