Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 23 december 2017

Gefeliciteerd met jullie trouwdag

Voor dit kaartje gebruikte ik de set Feathery Friends. Deze afdrukjes kleurde ik in met de markers in lekker felle kleurtjes.
De tekst is ook nu weer van het Scrapbookatelier en stempelde ik op een stuk whisper white. Daarna stanste ik dit uit met de ovale stans uit de Stitched Framelits Dies. Met een iets grote ovale stans, stanste ik nog een keer maar dan uit rood cardstock om dit vervolgens achter de tekst te plakken. Nog een keer een bloemetje gestempeld op een restje wit en dit verhoogd met dimensionals opgeplakt midden onderop het ovaal.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten