Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 6 december 2017

Hiep hiep hoera

En vandaag is onze oudste kleinzoon Mattias jarig en mag zijn 7de verjaardag vieren. Wat gaat de tijd toch snel! Het kaartje dat hij krijgt had ik bij vergissing al geplaatst op woensdag 22 november. Alleen heb er later nog het cijfer 7 bijgeplakt maar geen foto meer van gemaakt. Dus als je het alsnog wilt zien ga dan even naar de blogpost van de 22ste november.

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met Matthias zijn verjaardag, al een hele knul aan het worden. Superleuk dat stoere kratje om kaartjes in te doen. Je Stationary box is prachtig en mooie spulletjes zitten erin.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen