Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 8 december 2017

Gefeliciteerd

Omdat ik weer eens veel zin had om te kleuren, maakte ik een paar felicitatiekaarten aan de hand van een idee dat ik op Pinterest was tegen gekomen.
Voor het eerste kaartje koos ik verschillende roze tinten. Met mijn Copic Markers ben ik aan het kleuren gegaan in de kleuren van het achtergrondpapier. En dan bedoel ik zowel het cardstock als het designpapier. Voor de bloem gebruikte ik de mooie set Birthday Blooms. Een mooie grote pioenroos, die erg fijn is om in te kleuren.
En... ik moet zeggen dat ik heel blij ben met het eind resultaat.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten