Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 8 juli 2022

Geslaagd

Twee weken geleden waren een aantal jongeren in mijn omgeving geslaagd voor hun schooldiploma en dus wilde ik ze verrassen met een kaart.
Ik maakte wel allemaal dezelfde om op die manier snel een voorraadje te hebben omdat ik niet elke keer opnieuw moet bedenken wat ik zal gaan maken.
Ik gebruikte hiervoor de Artistically Inked stempelset en stanste met de Playful Alphabeth de letters uit zwart cardstock. De kleuren die ik gebruikte zijn de Parakeet Party, Orchid Oasis en Fresh Freesia.Geen opmerkingen:

Een reactie posten