Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 16 juli 2022

Christmas in July

Bij de Less is More Challenge van deze keer vragen ze om een traditionele (uiteraard CAS) kaart. Ik koost voor de stempelset Nacht in Bethlehem. 
3 opmerkingen:

 1. This is an absolutely gorgeous card. I love your design. The silhouettes and the starry sky are perfect together. THanks so much for playing with us at Less Is More.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is a lovely make and perfect for the LIM challenge, sorry to be so late commenting

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A super CAS card, with the black and gold working beautifully together. Thanks for joining us at Less is More :)
  Neil

  BeantwoordenVerwijderen