Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 3 februari 2020

Een knuffel met een vouw in het midden

Omdat ik toch mijn twijfels heb over mijn bijdrage voor de Dutch Card Lovers Challenge van gisteren, ben ik vanmiddag in de herkansing gegaan. En om heel eerlijk te zijn: deze van vandaag vind ik idd veel mooier gelukt dan die van gisteren.


6 opmerkingen:

 1. Deze is zeker heel mooi, warme tint ook! Dank voor je tweede bijdrage, Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem prachtig geworden Ankie, eigenlijk allebei. Die stempel wilde ik ook gaan gebruiken, maar nu twijfel ik.Mooie zonnige kleuren heb je gebruikt, hij is inderdaad mooier dan de vorige.
  Groetjes, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten Ankie!
  Nogmaals bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond je vogeltjes al heel leuk maar deze twee kaartjes zijn ook echt prachtig geworden. Stoer dat je gewoon nog een poging hebt gedaan. De tekst erbij is ook heel mooi, zo zijn het zeker kaarten waarmee je iemand die het nodig heeft een hart onder de riem kan steken. Bedankt voor je tweede DCL bijdrage!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig leuk dat je nog een keertje meedoet met deze toch best wel lastige techniek. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk, oefening baart kunst! Het is ook best een uitdaging deze keer. Deze kaartjes zijn goed gelukt! Dankjewel voor het meedoen bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen