Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 29 februari 2020

Klein en groot

Is het thema van de Less is More Challenge deze laatste zaterdag van februari. Dat mag een grote afdruk met een kleine tekst zijn, of een grote tekst met een kleine afbeelding. Als het maar een tegenstelling is.
Ik heb gekozen voor zowel een grote afdruk en een kleine tekst, als de slurf van een grote mama-olifant en een baby olifantje op de slurf.
Dit afdrukje heb ik jaren geleden ook gebruikt om een geboortekaartje voor onze kleindochter van te laten maken. Maar hij blijft leuk. Overigens is dit stempeltje van Wild Rose.

20/03/2020 Update:
Dit kaartje mocht in de showcase van de maand staan. Hoe leuk is dat. Helaas niet de eindwinnaar maar hé een nominatie is toch geweldig?


4 opmerkingen:

  1. ach wat een schatje, ben erg fan van Wildrose en hoop dat ze ooit weer open gaan, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Adorable card, love your interpretation on the Big AND Small theme over at LIM today

    Kathyk

    BeantwoordenVerwijderen