Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 2 februari 2020

Spotlight masking techniques

Dat is het thema van de Dutch Card Lovers Challenge. Tjonge, ik vond het nog wel even een dingetje hoor. Eerst het filmpje van Jennifer McGuire bekeken voor de uitleg. Maar alles bij elkaar is het toch nog wel een heel werkje gebleken.
Maar het is me gelukt.
Ik gebruikte te Free as a bird stempels en de So Sweetly Stitched framelits dies.


4 opmerkingen:

 1. Mooi geworden Ankie, ook al was het een "dingetje"...
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja best pittig hè deze techniek challenge. Ik vind je kaart met de vogeltjes wel echt heel gaaf geworden, bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg gaaf hoor, leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is goed gelukt! Leuk met de vogeltjes! Dankjewel voor het meedoen bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen