Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 24 maart 2017

Zomaar een kaartje van mij

Een Marine Mist blauwe basiskaart, daarop een stukje Crumbcake cardstock en daarop een stuk Whisper White dat ik bestempelde met de Touches of Texture. Vervolgens met de Dragonfly Dreams de libelle en de bij gestempeld en die heb ik verhoogd opgeplakt met dimensionals. De Nederlandse tekst is van het Scrapbookatelier.


1 opmerking:

  1. Een heel mooi kaartje heb je gemaakt, stempel met Nederlandse tekst doet het altijd goed, zeker bij ouderen merk ik zelf.

    BeantwoordenVerwijderen