Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 13 maart 2017

Ballonnen doosje

Vandaag geen kaart maar een doosje dat ik maakte met de Baloon Popup thinlits. Ik kwam dit idee tegen op Pinterest en vond het erg leuk, dus ik heb mijn eigen versie ervan gemaakt.


2 opmerkingen:

  1. Heel leuk doosje, mooi gedaan. Je kaartje hieronder is mooi en je kiekeboe-kaartje is mooi en leuk geworden. Je nagellak past zelfs bij het kaartje, hihi.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen