Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 29 maart 2017

Liftchallenge

Ik heb tussen alle bedrijven door even tijd gevonden om een kaartje te maken voor de Liftchallenge. De "opdracht" van deze week is het maken van een achtergrond en dan geëmboste teksten daarop. Ik heb een stencil gebruikt om diverse gekleurde strepen te maken op de achtergrond. Toen staken deze kleurtjes wel heel erg af tegen de witte achtergrond, dus toen ben ik er met de brayer en een zacht kleurtje nog heel voorzichtig overheen gegaan. Vervolgens de teksten erop geëmbost met goudpoeder. En omdat ik het toen nog wat kaal vond heb ik er een bloemetje en een vlinder bijgeplakt.


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke lift, met deze streepjesachtergrond. Mooi gedaan Ankie! Ik vind die tekststempel altijd mooi, hou wel van zulke in het oog springende teksten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoe je de achtergrond hebt gecreëerd! Ik vind deze grote teksten ook altijd leuk. Fijn dat je weer met ons meedoet Ankie, dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen