Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 2 maart 2017

Hello Spring

Het tweede kaartje van vandaag is mijn kaartje voor de Dutch Card Lovers Challenge. Het thema is een lentekaartje aan de hand van een inspiratie foto.
Met de Petit Petals heb ik verschillende bloemen gestempeld in de kleuren die ik op de foto tegenkwam. De bloemblaadjes komen uit de set Avant Garden (uit de SU Sale-a-Bration folder).


3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie zachte voorjaarskleurtjes Ankie en wat een leuke manier om een voorjaarskaart te maken. Gaaf dat je sommige bloemen verhoogd hebt aangebracht.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart, je hebt je goed laten inspireren door de foto bij de Dutch Card Lovers, bedankt voor je deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh hier krijg ik echt een lente gevoel van met die vrolijke voorjaars kleuren. Super gedaan.
  Leuk dat je meedoet met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen