Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 6 maart 2017

Themaweek Love you Lots

Zoals de titel al zegt heb ik deze week de Love you Lots stempelset in de hoofdrol. Dat komt omdat ik een bestelling kreeg voor een vijftal kaartjes met deze set.


Voor dit kaartje gebruikte ik als basis Crumbcake cardstock. Daarop een gezellig designpapiertje. Van wat restantjes designpapier maakte ik twee bannertjes voor onder het themaplaatje. Het afdrukje van de lieveheersbeestjes kleurde ik in met de SU markers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten