Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 17 maart 2017

Love is in the air

Tijdens de gisteren in mijn blog genoemde workshop maakte we ook een viertal kaartjes. Ook zeker niet te moeilijk en met een super resultaat.


3 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje!
  Kleuren passen leuk bij elkaar.
  Heel mooi.
  Fijn weekend en groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart en doosje met de luchtballon erop. Mooie kaart voor je schoonzus en zwager, leuk dat strikje en de sluier bij de uiltjes.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen