Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 3 maart 2017

Beterschap

Ik moest weer dringend een paar beterschapskaartjes hebben en ben daarom snel aan de slag gegaan.
De achtergrond is gestempeld met de French Script background stempel en daarop stempelde ik de bloem uit de Touches of Textures waaruit ook de libelles zijn. De tekst is een al oudere Nederlandse tekst die ik nog ergens tussen vond.


1 opmerking:

  1. Prachtig beterschapskaartje. Mooi het spring-kaartje met alle zachte bloemetjes. Mooi die carrousel-kaartjes, leuk dat je kleinzoon dan ook graag zo'n kaart wilt.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen