Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 28 december 2016

Oude en nieuwe stempelsets gecombineerd

Ik zag op Pinterest weer allemaal kerstkaartjes met de Wondrous Wreath stempelset voorbij komen. Die heb ik al lang niet meer gebruikt....(shame) En op mijn bureau lag ook nog de nieuwe Cozy Critters set met het super schattige uiltje. Na wat gebrainstormd te hebben kwam ik tot onderstaand kaartje. De tekst is uit een set van volgens mij Marianne Design en heb ik ook al heel lang liggen.
De basiskaart is in de kleur Cherry Cobbler en daarop heb ik een stuk Crumb Cake geplakt dat ik bestempeld heb met de achtergrondstempel Hardwood. De krans en linten heb ik na het stempelen uitgestanst met de bijpassende framelits dies. Het uiltje ponste ik uit met de uilenpons en stempelde hem nogmaals in het rood op een restje wit cardstock. Daarvan knipte ik handmatig het sjaaltje uit en plakte dit op het bruine sjaaltje van het uiltje zodat het er wat meer uitspringt.


1 opmerking: