Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 30 december 2016

Gefeliciteerd

Vandaag nogmaals een kaartje met het uiltje uit de Cozy Critters. Dit keer geen kerstkaartje maar een verjaardagskaartje. En zoals je ziet gaat dat ook prima.
Het uiltje stempelde ik op een stukje wit cardstock dat ik uitstanste met de Stitched shapes framelits dies en vervolgens op een stukje lichtblauw glitterpapier plakte. De basiskaart beplakte ik met een stukje goud washitape en een smal gestreept washi tapeje. De Nederlandse tekst is uit de set Recht uit het hart.


1 opmerking:

  1. Wat een prachtig kaartje met het uiltje Ankie!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen