Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 8 december 2016

Nogmaals een felicitatiekaart

Op een Pasific Point blauw basiskaart plakte ik vier stukjes van gelijke grootte uit mijn one-sheet-wonder vel. De Nederlandse tekst uit de Recht uit het Hart set stempelde ik op een restjes Whisper White en stanste dit uit met een banner framelits dies. De randjes hiervan heb ik gesponst met de sponsdauber in de kleur Pasific Point om het geheel bij elkaar te brengen. Omdat ik toch nog iets miste heb ik een heel smal randje wit onder de gekleurde vlakken geplakt en de hoekjes onderaan de kaart afgerond. Ook hier weer wat rhinestones in de bloemetjes geplakt. Al met al een lekker fris kaartje.


1 opmerking:

  1. Weer een serie leuke kaartjes met je gestempelde vel, als alle drukte voorbij is ga ik ook eens aan zoiets beginnen, nog stempels genoeg . . .

    BeantwoordenVerwijderen