Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 6 december 2016

Hoera, onze kleinzoon is vandaag 6 jaar geworden.

Vandaag is onze oudste kleinzoon Mattias jarig. Hij is 6 jaar geworden. Vorige week heb ik hem gevraagd wat hij graag op het kaartje van opa en oma wilde hebben en toen vroeg hij om Blaze. Blaze is een koele monster auto, en gelukkig had hij zo'n speeltje bij zich zodat ik wist hoe het ding eruit moest zien.
Met wat googlen heb ik een printje van dit monster kunnen vinden en heb deze heerlijk relaxed zitten inkleuren met mijn Copics. Helaas doe ik dat niet zo heel vaak meer, maar als ik ermee bezig ben vind ik het toch wel weer heel gaaf. Dus ... die blijven in mijn hobbykamer.


Met de Labeler Alphabet stempelde ik de tekst Hoera Mattias, en met de Large Number Framelits Dies stanste ik de 6. Op de achtergrond een mooi SU designpapier met vlaggetjes, want het is tenslotte feest. En nu maar hopen dat Mattias er net zo blij van wordt als ik werd ;-)

2 opmerkingen:

  1. Helemaal top voor die kleine man !!!!
    Gefeliciteerd !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met Mattias, ik twijfel er niet aan dat de kaart in de smaak is gevallen, gaaf gedaan. Mooi dat je op de laatste kaartjes allemaal Nederlandse teksten hebt gebruikt, zeker die op de kleine serie zijn mooi.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen