Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 3 december 2016

Een set van drie 10 x 10 cm kaartjes

Vandaag geen geboortekaartjes meer maar een serie van 3 10 x 10 cm kaartjes die ik bij Maaike maakte tijdens de laatste workshop avond. Het thema die avond was de Touches of Textures stempelset. Voor de teksten gebruikten we de Nederlandse tekst stempelset Recht uit het hart.1 opmerking:

  1. Die stempelset staat nog steeds op mijn verlanglijstje. Maar mijn lijstje is zo lang ;-) Je kaartjes zijn leuk Ankie!!

    BeantwoordenVerwijderen