Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 18 november 2015

There is always something to be thankful for

Dan vandaag weer een tweede kaartje. Deze is mijn kaartje voor de Liftchallenge van deze keer. Erg leuk om te doen en weer eens iets anders, maar zeker om te onthouden.
Ik heb de stempelset Boordering Blooms gebruikt en deze heb ik wat gekruld op het clearblock gelegd. Daarna gestempeld met Memento en ingekleurd met de SU markers. Daarna voorzichtig langs de golvende lijn uitgeknipt en op de basiskaart geplakt, maar niet voordat ik een stuk bijpassend designpapier op de rand had geplakt. De tekstlabel komt uit de You brighten my day en heb ik gestempeld in Real Red zodat dit mooi bij het designpapier past. Een mooi goudkleurig koorddraad een daar de label aan vast gemaakt. En die kleur komt weer mooi terug in de bloemenrand.


En zeg nu zelf: deze kleurencombinatie spettert toch van de foto af?


En nog even het te liften kaartje:

8 opmerkingen:

 1. Die spettert zeker! Erg mooi gedaan! Dankjewel voor de leuke reactie op mijn blog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gelift en in prachtige kleurtjes. Gaaf kaartje Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind jou uitwerking van de lift heel mooi !
  Knap ! Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker lekker fleurig! En die rand met bloemetjes is ook al zo schattig, helemaal top voor zo'n rand als deze. Leuk Ankie, en dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijke lift en wat een lieve bloemetjes. Je chique kerstbal is echt mooi geworden.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen