Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 14 november 2015

Birthday whishes

En nog een verjaardagskaart maar nu voor een dame. Ik heb eerst de varens en de bloem gestempeld op Whisper White en daarna heb ik het papier geëmbost. Toen met de grote "vlek" uit de Gorgeous Crunch bestempeld in de kleur Crumb Cake.
Uit de Four You set heb ik de tekst op een apart reepje papier geplakt en dat speels op het muurtje bevestigd. Nog een paar kleine vlinders uit de Butterfly Basics als levendig detail op het afdrukje geplakt.
De kleuren die ik verder gebruikte zijn Mossy Meadow, Strawberry Slush en Poolparty.


2 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart, net of de bloemen echt voor het muurtje staan.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend mooie kaart! Ik ga het idee onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen