Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 26 november 2015

Thinking of you

In mijn restanten bakje vond ik een blaadje uit de vintage leaves kaart die ik daaruit gestanst had en zonde vond om weg te gooien. (het kaartje dat ik maakte waar dit uitkomt wordt komende zaterdag op het blog gezet)
Met het mooie herfstpapier heb ik een achtergrond gemaakt en het blad heb ik bestempeld met de set Happy Scenes. Deze ingekleurd met markers en een spongedauber. Een iniminie restje goudlint dat ik nog had aan het steeltje bevestigd, een paar goudkleurige sterretjes geplakt en de tekst Thinking of you uit de Sassy Salutations.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten