Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 12 november 2015

De allerlaatste DWYT uitdaging

Ons DWYT blog met de uitdagingen om kaarten te maken met restjes papier aan de hand van een schets heeft vandaar de allerlaatste challenge. Het DT team is inmiddels zo klein geworden en helaas zijn er maar weinig mensen die hun kaartjes linken dus in goed onderling overleg is besloten dat we vandaag onze allerlaatste schets hebben.
Hierbij dan dus ook mijn allerlaatste schets en kaart als DT lid van DWYT. Aan Annemiek en Annemieke veel dank voor de samenwerking. Ik heb dit 5 jaar lang met veel plezier gedaan, maar nu is het inderdaad ook genoeg. Heel veel succes en creativiteit voor de toekomst.
1 opmerking:

  1. Jammer dat jullie moesten stoppen met jullie blog maar als er geen reactie's meer komen is er geen lol meer aan. Knap dat je dat vijf jaar gedaan hebt.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen