Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 9 mei 2024

Just swinging by

Na een paar hele drukke dagen (ziekenhuisopname en verzorging van mijn man) vandaag even de tijd gevonden voor de bijdrage van de Liftchallenge. Ik gebruikte de set Little Monkey, omdat je een kaart moest maken met een "swinger element". En daar is het aapje dat met zijn staart aan een tak kan hangen, zeer geschikt voor.6 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk jouw slingeraapje en kaart ermee! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge en beterschap voor je man.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marjan. Helaas gaat mijn man niet meer beter worden, maar wel lief dat hem dit wenst

   Verwijderen
  2. Veel sterkte voor jullie allebei.

   Verwijderen
 2. Sterkte met je man Ank. Fijn als je dan ook even afleiding vind in je hobby. ik vind je kaart echt superleuk geworden, dat aapje bungelend aan zijn tak is echt super schattig! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel gezellig kaartje, leuk idee met deze aapjes
  Wens je veel sterkte de komende tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very cute card. So sorry to hear about your husband, but glad that you could find some time to do a little something you enjoy. Take care of yourself.

  BeantwoordenVerwijderen