Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 18 maart 2023

YEAH! They're back !

Wie? Wel: het designteam van Less is More. Die heb ik echt gemist de afgelopen maanden. Maar ik snap ook dat mensen soms even een adempauze nodig hebben. Het is ze van harte gegund, en hopelijk zitten ze weer boordevol nieuwe challenges. In elk geval vandaag is er weer één. Een enkellaagskaart. Dus alleen een basiskaart, daarop stempelen en dan ook nog minimalistisch. En ook geen pareltjes of andere versieringen toevoegen. Een echte uitdaging dus. Maar dat is ook wat het zo leuk maakt. Jezelf iedere keer weer uitdagen met iets dat buiten je comfortzone ligt.

Ik heb mijn best gedaan met de bloem uit de Forever Blossoms en een tekst uit de set Pluk de dag. Ik stempelde de bloem met behulp van de Stamparatus. De stempel heb ik met sponsdaubers beïnkt met Gorgeous Grape voor de bloemen, toen gestempeld,  en daarna met de Always Artishoke Marker de blaadjes en de stelen van de bloemen beïnkt, en afgedrukt. Om de kaart een wat zachtere uitstraling te geven rondde ik de onderste hoekjes af met de Cornerchomper.5 opmerkingen:

 1. I love this stamp set--and it makes for such a pretty one layer card! Lovely coloring on your image!! Thanks for sharing at LIM!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a pretty card beautifully CAS and perfect for our one layer challenge at LIM.Thank you so much for playing along.

  Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I'm glad they're back too! Your card is lovely, so delicate

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Glad to be back Ankie ! Loving your delicate CAS card and thanks for playing along at 'Less Is More' ...... Sid xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yes we are BACK!! thank you for joining us at Less is More for your one layer card. I like how you used markers to direct color in on the stamp set, my favorite technique!

  BeantwoordenVerwijderen