Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 9 maart 2023

Rozen rood, viooltjes blauw

Heb jij dat nu ook dat je zo af en toe door je hobby spullen struint en prachtige dingen tegen komt die eigenlijk een beetje op de achtergrond zijn geraakt? Ik wel in elk geval en deze keer viel mijn oog weer op de set Vrolijke Viooltjes.
Daarmee maakte ik deze keer de zgn. harmonica kaart. Even weer eens iets heel anders dan anders. En zeker niet moeilijk. Het lijkt moeilijker dan het werkelijk is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten