Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 8 maart 2023

The essence of love is kindness

Vandaag nog een kaartje maar nu voor Liftchallenge, waarbij je als werkwijze een achtergrond maakt met tekst, door middel van een of meerdere achtergrond stempels en het moet op een gekleurde achtergrond zijn. Bij de voorbeelden zag ik veelal een geëmboste achtergrond, maar ik koos er voor om met de tekststempel uit de Very Versailles op een paarse kaart te stempelen met een iets donkerdere tint paars. Met de oude stempel met de bos tulpen, maakte ik een afdrukje en knipte dit uit en plakte dat op de kaart erbij. Een echt voorjaarskaartje dus.


3 opmerkingen:

  1. Toevallig hebben wij allemaal iets met embossing gedaan inderdaad, maar dat is zeker niet vereist. Mooie kaart met deze kleuren samen en wat een schattig bosje tulpen in het "papiertje"! Fijn dat je weer meelift met ons, Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent weer de eerste Ankie! Prachtig liftkaartje weer, de tekst achtergrond past mooi bij het krantenpapier waarin je bosje tulpen verpakt is. Dankjewel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi uitgewerkt, lief met de gele tulpen

    BeantwoordenVerwijderen