Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 18 januari 2023

Hi, sweet friend

Herken je dat? Ik zag zondagavond de nieuwe challenge van de Dutch Card Lovers op de site verschijnen en had meteen een kaartje in mijn hoofd met de stempel van een theekopje met twee muisjes. Die stempel heb ik al heel lang, is niet van Stampin'up, en had ik dus ergens in mijn kast liggen. En dan niet kunnen vinden een paar dagen lang... Heel frusterend. Maar zojuist dacht ik dat ik nog maar eens moest zoeken, en kwam een doos tegen die ik van de week al had overgeslagen omdat hij daar volgens mij niet in kon zitten. Voor de zekerheid toch die doos maar geopend en wat denk je ... ja hoor daar zat ie in. Dus meteen aan de slag gegaan en zie hier het resultaat.7 opmerkingen:

 1. Een schattig afdrukje Ankie. Leuke kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk afdrukje en schattige muisjes die je mooi kleurde! Fijn dat je de stempel toch nog vond en kon gebruiken. Een erg leuke kaart voor onze DCL challenge, dank je wel voor het meedoen Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi kaartje met de schattige muisjes volgens mij is deze van penny black
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat snoezig! Gelukkig had je je stempel weer gevonden want hij is inderdaad perfect voor onze uitdaging. Dankjewel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattig kaartje Ankie! En een leuke stempel, dus fijn dat je hem weer gevonden hebt 😊 leuk dat je meedoet bij DCL! Yvonne - The Creative Teacup 🌺☕️

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk kaartje. Die muisen doen het altijd zo leuk bij zo'n kopje. Doet mij denken aan een stempel van House Mouse die ik heb. Leuk dat je meedoet met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen