Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 7 januari 2023

Twee jarige kleinkinderen op 1 dag

Ja, ja, vandaag is het de verjaardag van onze kleinzoon uit Zwolle, en van onze kleindochter uit Dordrecht. Beiden geboren op 7 januari, maar niet in hetzelfde jaar. En voor beide kids maakte ik uiteraard een "oma" kaartje.

Tijmen wordt vandaag 12 en Joanna wordt vandaag 9. En Joanna houdt zelf ook erg van kaartjes maken. Ze is sowieso erg creatief. Dus voor haar werd het een kleurrijke meidenkaart. Voor Tijmen maakte ik een stoere tienerkaart.

Voor Tijmen:


En voor Joanna:

Nu maar hopen dat beide kaarten in de smaak vallen bij de jongelui. Ik heb er in elk geval heel veel plezier aan beleefd om ze te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten