Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 17 juli 2021

Christmas in July

Dat was / is het thema van de Facebook groep Super Teams. En ik maakte deze kaart. Ik heb zeker niet allemaal kerststempels gebruikt en ook de kleuren heb ik zomers gehouden. Dat was nl de opdracht. Een kerstkaart in juli, het liefst niet traditioneel. Volgens mij is dat best wel gelukt.

Op de achtergrond heb ik met de Christmas Rose stempelset eerst met wit geëmbost, en vervolgens met een sponsje de (zomerse) kleuren aangebracht. Daarna de roos uit de set Artistically Inked in Rose Red gestempeld en om toch een beetje kerstsfeer te krijgen gebruikte ik ook de dennentakjes en de dennenappeltjes uit de Christmas Rose, net als de in het goud - op vellum - geëmboste kerstwens. Geen opmerkingen:

Een reactie posten