Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 10 juli 2021

Christmas in July - Less is More

Kerst in juli .... ik ben nog helemaal niet met kerst bezig, ook niet met kaarten maar ja het thema bij Less is More is wel kerst. Dusss, toch maar aan de kerstkaart...6 opmerkingen:

 1. WOW! Such a small image but brilliant impact - a simply splendid make

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a perfect CAS card for our challenge at Less Is More! The red is striking and the red mat is the perfect way to enhance it even more. Thanks so much for playing with us!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een superleuke CAS-kerstkaart Ankie.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk toch, elke week een kaart en je bent klaar voor je het weet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A super clean and simple card, just right for our Christmas in July theme at Less is More. I felt the same about doing my DT card! Thanks for playing along with us.

  Neil

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A really lovely CAS Christmas card. I love it.

  BeantwoordenVerwijderen