Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 19 juli 2021

Zomertijd

Hallo allemaal, de komende tijd is het vakantietijd voor de meesten van ons, en dus zal ik de komende weken slechts random wat blogs posten omdat ook ik het wat rustiger aan wil gaan doen. Ik heb dan wel geen schoolgaande kinderen meer maar wel schoolgaande kleinkinderen. En daarvan zullen er met regelmatig wat over de vloer komen in de vakantieperiode. Dus minder tijd om kaartjes te maken en dus ook minder te posten. Gedurende deze periode zal ik slechts random kaartjes plaatsen. Dus ik zou zeggen: hou mijn blog gewoon in de gaten en laat je verrassen.

Vandaag het ik voor jullie een boekkaart om te laten zien en ik heb, naar aanleiding van een voorbeeld van Dawn Griffth, geprobeerd een zgn. spinner deel op de kaart te maken. Dat is op zich goed gelukt, alleen door het kleur gebruik moet je echt heel goed kijken. Maar achter de bijenkorf zit een spinner deel. Binnenkort komt er nog zo'n spinner kaart voorbij en die is dan in andere kleuren waardoor het beter zichtbaar zal zijn.Geen opmerkingen:

Een reactie posten