Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 16 oktober 2019

Kleurenchallenge

Bij de Dutch Card Lovers Challenge hebben ze deze keer een kleurenchallenge. Het gaat om echte Halloween kleuren, maar je hoeft niet persé ook een Halloweenkaart te maken. En aangezien ik helemaal, maar dan ook echt helemaal niks heb met Halloween, heb ik de kleuren om mijn manier verwerkt.
Met de stempelset Beautiful Friendship en de tekstenset Door Dik en Dun.


En dit is het kleurenpalet waar je mee aan de slag mag: oranje, groen, paars, wit en zwart.


5 opmerkingen:

 1. Jou kaartje laat mooi zien hoe fris deze "Halloween-kleuren' er uit kunnen zien. Prachtig kaartje! Bedankt voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zo kan het ook, je eigen draai geven aan de kleuren en wat heb je dat mooi gedaan! Dank je wel voor het meedoen met DCL, Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi gedaan hoor, prachtige kaart zo. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan Ankie! Leuk zo'n niet-Halloween-kaart in deze kleuren, goed gelukt! Dankjewel voor het meedoen bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen