Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 10 mei 2017

Paperpiecing

Heb jij dit wel eens gedaan? Ik nog nooit. Ik ben er eerlijk gezegd ook niet zo van, maar de Liftchallenge van deze keer is juist het paperpiecen. En uitdagingen zijn er om aan te gaan, dus ik heb eens gezocht naar een stempel dat hier een beetje geschikt voor was. Die vond ik in de stempelset Moon Baby van SU. Ik heb eerst het afdrukje op de basiskaart gestempeld en toen nog een keer op een stukje paars designpapier voor het parapluutje en nog een keer op zachtroze designpapier voor het babypakje. Deze stukjes knipte ik uit en plakte die op het afdrukje op de basiskaart. De rest van het afdrukje en de sterretjes heb ik ingekleurd met blenderpens en markers. Als laatste heb ik met de waterbrush nog wat donkerblauw als lucht op de achtergrond gemaakt.


6 opmerkingen:

 1. Schattig kaartje en mooie paperpiecing, hoor! Leuk dat je weer meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die stempel is zeker goed geschikt om te paperpiecen. Leuk Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig kaartje, het paperpiecing geeft wel een heel leuk effect vind ik. Je ijsjes-kaartjes zijn mooi en vrolijk.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat babytje aan een parapluutje! Leuk dat je toch de uitdaging bent aan gegaan ondanks dat het je ding niet is! Dank je wel Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enig! Misschien ga je het nu toch vaker doen?

  BeantwoordenVerwijderen