Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 12 mei 2017

Een vlindergroet

Laatst maakte ik met de Flowering Fields set een kaartje zonder tekst. Nadat ik het kaartje op Facebook had gezet kreeg ik meteen een bestelling om twee van deze kaartjes te maken en dan graag met de tekst "een vlindergroet" erop. Omdat ik die tekst niet in de stempelsets heb, heb ik deze tekst uit de losse hand geschreven.
De kaartjes lijken veel op elkaar, maar als je goed kijkt zijn niet exact gelijk. Maar dat hoefde ook niet. De besteller was er heel blij mee.
2 opmerkingen:

  1. Echt twee schitterende kaartjes, zo mooi gestempeld en prachtige kleuren. Knap om zo netjes uit de hand te schrijven.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Two beautiful cards Ankie, such pretty flowers and butterflies 😀 Viv xx

    BeantwoordenVerwijderen