Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 6 mei 2017

Happiest of Birthdays to you

Mijn kaartje van vandaag is de Less is More bijdrage waarvoor een kleurenuitdaging het thema van deze week is. Ze vragen de kleuren grijs en geel en het moet een CAS verjaardagskaart zijn.
Ik ben uitgegaan van een grijze kaartbasis. Die heb ik eerst geëmbost.  Daarna heb ik met de Birthday Blooms tweemaal met grijze inkt een afdrukje gemaakt. Beide kleurde ik in met een gele SU marker. Vervolgens knipte ik één afdrukje in zijn geheel uit, en van het tweede alleen de grote bloem. Die plakte ik met dimensionals op het complete afdrukje, waardoor ik diepte in de bloem kreeg.


4 opmerkingen:

  1. Your flower looks incredible Ankie! The white really makes it pop against the grey and the way it is coloured makes the petals seem so soft and delicate. Love the subtleness of the grey base card too. Thank you so much for joining us at Less is More xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful card. Great colouring of the flowers. It pops nicely against the textured grey background. Thank you for joining us this week at LIM.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh my goodness, this is SO beautiful Ankie! What a gorgeously elegant flower and classy background. It's such a crisp look, really effective and attractive. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

    BeantwoordenVerwijderen