Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 6 december 2012

Hoera Mattias twee jaar (tweede blogpost van vandaag)

HOERA! Vandaag is onze oudste kleinzoon Mattias twee jaar geworden. Tjonge wat gaat de tijd snel. Ik weet nog het moment dat hij geboren werd. Samen met de opa en oma van zijn mama's kant (die niet zo dicht in de buurt wonen en alvast naar ons waren gekomen om ook zo snel mogelijk hun kleinkind te kunnen bewonderen) zaten we bij ons thuis te wachten op het verlossende telefoontje dat de baby (waarvan we toen nog niet wisten dat het een jongetje zou zijn) geboren was. Dat telefoontje kwam toen eindelijk s'middag om kwart over vier, terwijl we 's nachts al wisten dat mijn zoon en schoondochter naar het ziekenhuis waren. Ik weet ook nog hoe lang dat wachten duurde :-). Maar ja, de aanblik van de voor ons eerste kleinzoon maakte alles goed. En nu is hij twee, loopt al een poosje rond te stappen, praat de oren van je hoofd. Een heerlijk manneke. En voor hem maakte is speciaal dit kaartje. Als je goed kijkt zie je op de sneeuwvlokken zijn naam staan.
Het stempeltje is van Mo Manning en uiteraard is het geheel ingekleurd met mijn copics. De sneeuw heb ik gemaakt met de snowwriter en voorzien van wat glitters.


En zojuist zag ik dat de DP2 challenge vandaag is: anything goes mits je maar een Mo Manning afdrukje gebruikt. Komt dat goed uit, kan deze daar meteen meedoen :-)

11 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje heb je voor je kleinkindje gemaakt en proficiat met zijn verjaardag .groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje en natuurlijk gefeliciteerd,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart voor je kleinzoon en gefeliciteerd.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Ankie,
  Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je kleinzoon.
  En wan heb je een schattige kaart voor hem gemaakt.

  Groetjes en een fijne dag,

  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk kaartje! van harte gefeliciteerd met je kleinzoon.

  liefs San

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je kleinzoon Ankie en wat een geweldig superkaartje heb je voor hem gemaakt, ik vind hem helemaal top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig kaartje,gefeliciteerd met je kleinzoon.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is so cute, Ankie! I love the way you've colored the image! So glad you joined us in Mo's Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Ankie, nogmaals van harte gefeliciteerd hoor met Mattias! Enne ... de kaart is geweldig!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen